Ανακοίνωση από «Ένα καράβι για τη Γάζα» για τη Δολιοφθορά

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Χθες, Δευτέρα 27 Ιουνίου το απόγευμα διαπιστώθηκε δολιοφθορά στο ελληνικό επιβατηγό πλοίο  που ελλιμενιζόταν σε εμπορική μαρίνα του Σαρωνικού. Το πλοίο αυτό επρόκειτο να συμμετέχει στον «Στόλο της Ελευθερίας ΙΙ» με προορισμό το λιμάνι της Γάζας και θα επέβαιναν μέλη της ελληνικής αποστολής, αλλά και αντιπροσωπείες από την Σουηδία και Νορβηγία που ανάμεσά τους βρίσκονται βουλευτές  του ευρωπαϊκού και εθνικών κοινοβουλίων, όπως και άλλες διεθνείς προσωπικότητες των χωρών αυτών.

Όπως διαπίστωσε επαγγελματίας δύτης που βιντεοσκόπησε το σημείο των υφάλων του πλοίου (δείτε βίντεο στο www.freedomflotilla.eu) KAI οι δύο άξονες των προπελών  των δύο μηχανών του πλοίου, λιμαρίστηκαν εγκάρσια με τη χρήση υποβρύχιου μηχανικού εργαλείου από δύτες, γνώστες τεχνικών υποθαλασσίων δολιοφθορών.

Η ενέργεια αυτή, προφανώς μυστικών υπηρεσιών και ειδικών δυνάμεων, αποδεικνύει ότι αυτές μπορούν και δρουν ανενόχλητες στην ελληνική επικράτεια ή ακόμη και με την κάλυψη ελληνικών αρχών, καθότι ΟΛΑ τα πλοία του Στόλου της Ελευθερίας ΙΙ που ελλιμενίζονται σε λιμάνια της χώρας παρακολουθούνται ανελλιπώς από τις λιμενικές αρχές και άλλες υπηρεσίες,  κατόπιν κυβερνητικών  εντολών.  Η εγκληματική αυτή ενέργεια στοχοποιεί και θα μπορούσε να θέσει  σε σοβαρό  κίνδυνο όσους θα επιβιβάζονταν στο σκάφος, εάν δεν είχε ανακαλυφθεί έγκαιρα.

Η επιχείρηση δολιοφθοράς, που πραγματοποιήθηκε στην καρδιά της ελληνικής επικράτειας διασύρει τη χώρα μας διεθνώς εμφανίζοντας τα ελληνικά λιμάνια και τις μαρίνες σαν χώρους ανομίας όπου συντελούνται εγκληματικές πράξεις, χωρίς ούτε καν την τυπική παρέμβαση των ελληνικών αρχών.

Είναι πλέον προφανές ότι η κυβέρνηση του Ισραήλ θεωρεί την Ελλάδα προτεκτοράτο της, πιστεύοντας ότι μπορεί να την αντιμετωπίζει σαν Μπανανία. Όσοι έπεσαν στην αγκαλιά της σημερινής ισραηλινής κυβέρνησης παραδίδονται πλέον στην κοινή γνώμη και για τον ψευδεπίγραφο πατριωτισμό τους. Η Ελλάδα δεν έχει να κερδίσει τίποτα από την υποταγή της στην ισραηλινή κυβέρνηση, Έχει μόνο να χάσει. Οι ευθύνες της ελληνικής κυβέρνησης είναι τεράστιες.

Η ενέργεια αυτή δεν μας ξαφνιάζει, δεν μας απογοητεύει, δεν μας φοβίζει. Ο στολίσκος της ελευθερίας θα ταξιδέψει στη Γάζα με όποιο κόστος. Οι θρασύδειλες εγκληματικές επιθέσεις του Ισραήλ και των συνεργατών τους απλώς ενισχύουν τη θέλησή μας.

(τηλ. Επικοινωνίας6978000947)

 Αθήνα 28.6.2011

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s