Η επιχείρηση εκφοβισμού και τρομοκρατίας δεν θα περάσει

Πέμπτη, 13 Οκτώβριος 2011

      ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ

Έντρομη η Κυβέρνηση μπροστά στο διογκούμενο κύμα αγανάκτησης των εργαζομένων και του Ελληνικού λαού απέναντι στα μέτρα κατεδάφισης των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων καταφεύγει στο ύστατο όπλο που της έχει απομείνει, τις απειλές και την τρομοκρατία, με στόχο να κάμψει το αγωνιστικό φρόνημα των εργαζομένων και να χτυπήσει τις εργατικές κινητοποιήσεις.

Η κλήση στα αστυνομικά τμήματα των προέδρων των σωματείων των εργαζομένων στους Δήμους για «συστάσεις», οι εισαγγελικές παραγγελίες είναι οι νέες μέθοδοι που χρησιμοποιεί η καταρρέουσα Κυβέρνηση του Γεωργίου Παπανδρέου.

Την ίδια ώρα τα φερέφωνά της στους Δήμους και την ΚΕΔΚΕ επιχειρούν με εκβιασμούς να σπάσουν τον αγώνα των εργαζομένων στους Δήμους και της ΠΟΕ ΟΤΑ.

Το ποτάμι όμως δεν γυρίζει πίσω. Οι εργαζόμενοι όχι μόνο στην τοπική αυτοδιοίκηση αλλά σε όλους τους κλάδους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα δίνουν και θα συνεχίσουν να δίνουν μαχητική απάντηση, σπάζοντας το κλίμα τρομοκρατίας, απέναντι στα βάρβαρα μέτρα της Κυβέρνησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΔΝΤ.

Η 48ωρη απεργία στις 19 και 20 Οκτώβρη μπορεί να αποτελέσει  αφετηρία για θετικές εξελίξεις προς όφελος των εργαζομένων, των ανέργων ολόκληρης της κοινωνίας.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ  ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s