Η καπιταλιστική βαρβαρότητα σε παροξυσμό

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Σκηνικό ενός χυδαίου, ευτελούς και απάνθρωπου έργου, αυτό της πολιτικής βαρβαρότητας έχει στήσει η κυβέρνηση, με αφορμή τη δημιουργία στρατοπέδων συγκέντρωσης μεταναστών.

Η κυβέρνηση και τα ΜΜΕ με σχιζοφρενή και απάνθρωπο παροξυσμό, έχουν εξαπολύσει όλο το βρώμικο οπλοστάσιο της κοινωνικής και πολιτικής τρομοκρατίας για να πείσουν ότι, για όλο το οικονομικό-κοινωνικό-πολιτικό χάος που επικρατεί στη χώρα, ευθύνονται οι ταλαίπωροι και βασανισμένοι μετανάστες και πρόσφυγες και όχι η δική τους αντιλαϊκή- αντικοινωνική-αντεργατική και αδιέξοδη μνημονιακή πολιτική.Η ψευτιά, η ξεδιαντροπιά , η υποκρισία, η ευτέλεια χρησιμοποιούνται για να κρυφτούν από τις εγκληματικές ευθύνες που έχουν για την οικονομική καταστροφή της χώρας.

Μιλούν για :

  •  «βόμβα του μεταναστευτικού» για να μη λογοδοτήσουν, για τη βόμβα της ανεργίας που δημιούργησαν οι τροϊκανές πολιτικές τους.
  •  «ακατοίκητα νησιά που θα δουλεύουν για να τρώνε» για να μην πουν για τους ‘Έλληνες εργαζόμενους που δουλεύουν, αλλά οι μισθοί πείνας δεν αρκούν να επιβιώσουν, για τα παιδιά που υποσιτίζονται, για τα 3 εκατομμύρια Έλληνες που βυθίστηκαν στη φτώχεια, για την έξαρση των αστέγων και πεινασμένων, για τους εξαθλιωμένους συνταξιούχους, τα υπερχρεωμένα λαϊκά νοικοκυριά.
  •  «εισβολή μεταναστών» αλλά δεν μιλούν για τις καραβιές των Ελλήνων μεταναστών νέας γενιάς που στέλνουν στη ξενιτιά.
  •  «να ανασάνει η πόλη» αλλά δεν απαντούν για την ερήμωση από τα χιλιάδες λουκέτα που βάζουν οι πολιτικές τους σε καταστήματα και μικροεπιχειρήσεις.
  •  «υγειονομική βόμβα» για να μη λογοδοτήσουν  για τα ερημωμένα νοσοκομεία, για την υποβάθμιση της υγείας, για  τα σχολεία χωρίς βιβλία, για τη διάλυση του κοινωνικού κράτους, τη διάλυση των συγκοινωνιών,  το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.

Πρόκειται για πολιτική και απάνθρωπη αθλιότητα των μνημονιακών δυνάμεων που επιχειρούν με φαιδρότητα και ευτέλεια να αποφύγουν την κοινωνική οργή, χρησιμοποιώντας όλα τα φασιστικά, ρατσιστικά, αντιμεταναστευτικά εργαλεία της ακροδεξιάς, ώστε να οδηγηθούν οι εργαζόμενοι, υπό το κράτος του φόβου, της ανασφάλειας, του χάους στις εκλογές, αποπροσανατολισμένοι από το πραγματικό οικονομικό και κοινωνικό χάος που επιβάλουν στον ελληνικό λαό οι πολιτικές τους.  

Οι Μετανάστες για άλλη μια φορά, χρησιμοποιούνται χωρίς ίχνος ανθρωπιάς και ευαισθησίας, ως οι αποδιοπομπαίοι τράγοι της οικονομικής και κοινωνικής  λεηλασίας.

Αυτές οι μνημονιακές πολιτικές, βάρβαρες και απάνθρωπες, είναι αυτές που δημιουργούν για όλους τους εργαζόμενους, τα στρατόπεδα της φτώχειας, της οικονομικής και κοινωνικής εξαθλίωσης, των αστέγων και της εγκληματικότητας.

Για τους μετανάστες, υπάρχουν προτάσεις ταξικές, κοινωνικές, αξιοπρέπειας, αλληλεγγύης, που δεν θα τους αντιμετωπίζουν ως σκουπίδια που τα «περισυλλέγουν» και δεν βρίσκονται σε καμία περίπτωση  στα «στρατόπεδα της ντροπής».

Οι Έλληνες εργαζόμενοι,  με πολιτική ωριμότητα και αξιοπρέπεια, θα αρνηθούν και δεν θα επιτρέψουν να ισοπεδωθούν, οι αξίες της ταξικής αλληλεγγύης, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της ανθρωπιάς, δεν θα αφήσουν να επικρατήσει η κοινωνική ζούγκλα που επιδιώκουν οι βάρβαροι των μνημονίων για να αλωνίζει η απληστία του κεφαλαίου.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s