Απάντηση στον Σταύρο Καλαφάτη

Image

Ο μνημονιακός υπουργός ΠΕΚΑ και υποψήφιος Δήμαρχος με τη Νέα Δημοκρατία, Σταύρος Καλαφάτης, ακολουθεί την γραμμή Σαμαρά-Βενιζέλου με αδιευκρίνιστη λασπολογία απέναντι στην αριστερά και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αντί ο κ. Καλαφάτης να απαντάει με συγκεκριμένα σημεία στα ερωτήματα που θέσαμε, εξαπολύει επίθεση, γιατί απλά δεν έχει να πει κάτι. Ακολουθεί τις μνημονιακές επιταγές σε κάθε επίπεδο,  ονειρεύεται μια Θεσσαλονίκη με φαραωνικά και επικίνδυνα έργα, χωρίς κανένα όφελος για τους δημότες.

Ο κ. Καλαφάτης συνεχίζει, παρά την προεκλογική περίοδο, να είναι υπουργός γιατί είναι ο εμπνευστής του νομοσχεδίου-έκτρωμα με δεκάδες “fast truck” ρυθμίσεις για ζητήματα χωροταξίας και πολεοδομίας.

Όμως κ. Καλαφάτη εσείς είστε ο θεματοφύλακας των εργολάβων και εμείς οι θεματοφύλακες του ελεύθερου δημόσιου χώρου, της δημοκρατίας και της διαφάνειας. Εσείς είστε ο «άξιος» συνεχιστής του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου και εμείς οι συνεχιστές των κοινωνικών αγώνων και αντιστάσεων.

Οι δυνάμεις της αριστεράς θα νικήσουν το δικό σας παρελθόν στο Δήμο Θεσσαλονίκης, και σε όλη τη χώρα. Τα μνημόνια και οι πολιτικές που εξαθλιώνουν την ελληνική κοινωνία θα πεθάνουν στις 18 Μαΐου, και θα γεννηθεί το ελπιδοφόρο και το ανατρεπτικό για τη Θεσσαλονίκη και τους κατοίκους της.

Κ. Καλαφάτη αυτοί που είναι προφανές πως φοβούνται είστε εσείς γιατί χάνετε τις σάπιες σας καρέκλες. Σας επιστρέφουμε τον χαρακτηρισμό. Αιδώς Αργείοι!

Από το Γραφείο Τύπου                 

        

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Απάντηση στον Σταύρο Καλαφάτη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s