Ο αρχοντοχωριάτης κ. Μπουτάρης, δάσκαλος που δίδασκε και νόμο δεν εκράτει!

Image

Ο «αντισυμβατικός» και «προοδευτικός» κ. Μπουτάρης παραδίδει μαθήματα νομιμοφροσύνης και ταξικής συνείδησης στο δημοτικό συμβούλιο και εξηγεί γιατί τιμωρεί τους «χωριάτες  Θεσσαλονικείς» με την καταστροφική του πολιτική: «δεν έχουμε αστική νοοτροπία κι αυτό φαίνεται από τον τρόπο με τον οποίο διαχειριζόμαστε τα σκουπίδια, τα τραπεζοκαθισματα, από τον τρόπο με τον οποίο παρκάρουμε».

Στο χωριό μας λένε «παρ’ τη σκούφια σου και βάρα μας» κύριε Δήμαρχε!  Να σου θυμίσουμε πως τα τελευταία τέσσερα χρόνια εσύ είσαι αυτός που διοικεί την πόλη. Η δική σου  διοίκηση είναι αυτή που προωθεί την ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας. Εσύ είσαι  ο Δήμαρχος που στηρίζει τον καταστροφικό, για το περιβάλλον και την ζωή των κατοίκων, ΣΜΑ Ευκαρπίας.

Όσο για τα περίφημα τραπεζοκαθίσματα, τα οποία θα «εξαφάνιζες» ως διοίκηση, μαζί με τους τόνους σκουπιδιών», σου ζητάμε να δημοσιεύσεις τον αριθμό των αδειών  που εκδόθηκαν τον τελευταίο μήνα διοίκησης του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, και τον σημερινό αριθμό αδειών.

Καθαριότητα και ελεύθερα πεζοδρόμια στον Δήμο Θεσσαλονίκης δεν θα υπάρξουν, αν η διοίκηση του Δήμου δεν επιλέξει να συγκρουστεί με τα τοπικά συμφέροντα, αλλά κυρίως με τις νεοφιλελεύθερες μνημονιακές πολιτικές. Και εδώ έχεις δίκιο κύριε Δήμαρχε: το ζήτημα είναι ταξικό. Και εσύ απέδειξες ότι δεν συμμερίζεσαι τις ανάγκες και τις αγωνίες του απλού και καθημερινού ανθρώπου. Δύσκολα θα τον συναντήσεις στα μέρη που εσύ συχνάζεις!

Οι πολίτες της Θεσσαλονίκης στις 18 Μαΐου καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα στο σάπιο μνημονιακό κατεστημένο, του οποίου είστε μέρος όσο και αν αποφεύγετε να το παραδεχτείτε και στην εναλλακτική, ριζοσπαστική λύση που προτείνει η «Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη». Ένα σχέδιο που στον πυρήνα του έχει τους πολίτες και τις καθημερινές τους ανάγκες, για τη δημοκρατία και την ανατροπή στο Δήμο Θεσσαλονίκης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s