«Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη» και Τ. Μηταφίδης στο πλευρό των εργαζομένων της ΕΛΒΟ. Επίσημη επίσκεψη στο εργοστάσιο

Image

Σήμερα, Δευτέρα 17 Μαρτίου, αντιπροσωπεία της δημοτικής κίνησης «Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη» με τον υποψήφιο Δήμαρχο Τριαντάφυλλο Μηταφίδη επισκεφθήκαν την ΕΛΒΟ, που βρίσκεται υπό καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης.  Συναντήθηκαν με το σωματείο εργαζομένων, συνομίλησαν με εργαζόμενους και ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου. Είχαν την ευκαιρία να δουν πρωτοποριακά συστήματα συλλογής απορριμμάτων που δυστυχώς δεν έχουν αξιοποιηθεί ούτε στο ελάχιστο.

«Επαναφέραμε την πρόταση ουσιαστικής στήριξης της ΕΛΒΟ από το δήμο που είχαμε καταθέσει στο δημοτικό συμβούλιο ήδη από το 2011 την οποία και αγνόησε εντελώς και η νυν διοίκηση του Δήμου. Να σημειωθεί πως ο κ. Μπουτάρης ουδέποτε επισκέφθηκε την ΕΛΒΟ. Αντίθετα η «Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη» ήταν και θα είναι στο πλευρό των εργαζομένων της ΕΛΒΟ, όπως δεσμεύτηκε και σήμερα.

Οι εκλογές στην τοπική αυτοδιοίκηση είναι πολιτικές. Οι εργαζόμενοι και οι πληττόμενες κοινωνικές ομάδες πρέπει να στείλουν το δικό τους ισχυρό μήνυμα ανατροπής. Στις 18 Μαΐου τα αποτελέσματα των εκλογών θα στείλουν ισχυρό μήνυμα ανατροπής σε Ελλάδα και Ευρώπη.»

Από το Γραφείο Τύπου

Image

Image

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s