Η «Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη» στην ΕΥΑΘ. Το νερό δεν πωλείται !

anixtipoli

Η «Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Τριαντάφυλλο Μηταφίδη επισκέφθηκε σήμερα, Πέμπτη 20 Μαρτίου, την ΕΥΑΘ. Αρχικά συναντήθηκε με το σωματείο εργαζόμενων της ΕΥΑΘ.

Ενημερώθηκε για τις εργασιακές σχέσεις και αντάλλαξε σκέψεις για την αρτιότερη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος που θα πραγματοποιηθεί την ημέρα των εκλογών. Ο συνδυασμός «Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη» συμμετέχει και στηρίζει από την πρώτη στιγμή το συντονιστικό φορέων και πολιτών ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού SOSΤΕ ΤΟ ΝΕΡΟ.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Πρόεδρο και το Γενικό Διευθυντή της ΕΥΑΘ ΑΕ, από τους οποίους έγινε ενημέρωση για την πορεία της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΑΘ, τα ζητήματα διαχείρισής της και τα προβλήματα του δικτύου ύδρευσης και αποχέτευσης.

Για μία ακόμα φορά επιβεβαιώθηκε πως ο κ. Μπουτάρης και η διοίκηση του Δήμου δεν ενδιαφέρονται για το Νερό της πόλης, ζήτημα που αφορά τη ζωή όλων των κατοίκων της. Η κυβέρνηση ξεπουλά τα δημόσια αγαθά ενώ ο κ. Μπουτάρης αντιμετωπίζει τα ζητήματα αυτά ως απλός περιηγητής στα προβλήματα και όχι ως δήμαρχος.

Στις 18 Μαΐου η Θεσσαλονίκη θα στείλει τετραπλό μήνυμα: Ανατροπή σε Δήμο, Περιφέρεια και Ευρώπη- ΤΟ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ!

 Από το Γραφείο Τύπου

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s