Βερβέρης Γιώργος

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στο < Διοικητήριο> 53ο Δημοτικό που ήταν το σπίτι του Πασά και το κατέστρεψε η Χούντα. Γυμνάσιο στο <Ανατόλια> , απόφοιτος του 76. Πτυχιούχος του Οικονομικού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και της Νομικής του Δημοκρίτειου . Τώρα στο Μεταπτυχιακό της Φιλοσοφικής ΑΠΘ.

Ως Δικηγόρος στην υπεράσπιση του άγγλου διαδηλωτή Simon Chapman έφερε στην επιφάνεια τις σκηνές λήψεων της ΕΤ3 που αποκάλυψαν την αστυνομία να γεμίζει τις μαύρες τσάντες με7 βόμβες μολότοφ και 2 σφυριά για να τον ενοχοποιήσει. Από το βίντεο όμως γίνεται φανερό ότι είχε μόνο ένα μπλε σακίδιο Οι σκηνές αυτές έκαναν το γύρο του κόσμου στα δελτία ειδήσεων και παρουσιάστηκαν σε εκδηλώσεις των κινημάτων ως παράδειγμα αστυνομικής σκευωρίας. Σε ορισμένες μάλιστα τις παρουσίασε ο ίδιος ως εισηγητής.

Ενεργό μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου και καθηγητής στη Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης , θεωρείται από τους πλέον εξοικειωμένους με τα νέα παιδιά και ιδιαίτερα αγαπητός.

Συμμετέχει από μαθητής πριν από 35 χρόνια στην αριστερά και στους αγώνες της οργανωμένος ανελλιπώς ως το 1991 στους Τροτσκιστές και στη συνέχεια στον Συνασπισμό της Αριστεράς . Έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο μαθητικό, φοιτητικό και συνδικαλιστικό κίνημα της πόλης .

Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος στις καταστροφές που έγιναν στην Θεσσαλονίκη από τις Δεξιές Δημοτικές διοικήσεις συμμετέχει στις κινητοποιήσεις για την απαλλαγή της πόλης από κάθε σκοταδιστικό και ακροδεξιό εναγκαλισμό καθώς και στις κινητοποιήσεις ενάντια στο μέλλον των ιδιωτικοποιήσεων της ανεργίας και της φτώχειας που της προετοιμάζουν .